Zonder productiestop belijning aanbrengen

Zonder produductiestop Belijning aanbrengen 

“Wij kunnen de productie absoluut niet stil leggen maar willen wel nieuwe belijning, kunnen jullie ons helpen?”…

– Jazeker kunnen wij dat!

 

Prima oplossing met Uniek UV product

De klant gaat 24/7 door met productie draaien en geeft aan dat het simpelweg niet anders kan dan dat er doorgewerkt moet worden terwijl de belijning wordt aangebracht.
Omdat wij werken SolidLux, een uniek UV product welke meteen hard is, zorgen wij voor een belijning die meteen droog en overrijdbaar is. Wij kunnen hierdoor de belijning in delen aanbrengen zodat het productieproces gewoon kan blijven doorgaan.

 

Meteen klaar voor gebruik

Zoals op de foto’s te zien hebben wij de belijning afgeplakt en de basecoat aangebracht. Deze basecoat wordt vervolgens doormiddel van de UV-Lamp binnen enkele seconden uitgehard. Zodra dit is gebeurd wordt de topcoat aangebracht. Vervolgens wordt de tape verwijderd en vindt er nogmaals een behandeling plaats met de UV-Lamp.

Zodra de lamp klaar is met UV-proces is ook de topcoat binnen enkele seconden volledig uitgehard en is de belijning klaar voor gebruik.

 

Ook Belijning zonder Productiestop?

Wilt u ook een betere structuur aanbrengen in uw magazijn/bedrijfshal met belijing zonder oponthoud van uw productieproces, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

We komen graag bij u langs en voorzien u graag van goed advies.

Bel ons: +31572 – 853894
Of stuur een email: info@rapidline.nl 

 

 

Vragen of geheel vrijblijvende
offerte aanvragen?