Streepje voor streepje naar veiligheid!

RapidLine uw specialist in magazijn belijning.

Belijning voor uw Magazijnvloer

Wij bieden een breed assortiment aan kwalitatief goede belijning producten voor uw magazijn. De unieke eigenschappen van onze belijning zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Waardoor de belijning op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau wordt aangebracht op uw magazijnvloer.

 

Goede inrichting magazijn van groot belang
Het goed inrichten van uw magazijn is van groot belang om het gebruik ervan te optimaliseren. Behalve een goed inrichtingsplan, waarbij gekeken wordt naar veiligheid en functie, kijken wij ook naar het onderhoud van de belijning/vloermarkeringen. Een investering in kwalitatief hoge producten kan uw onderhoud in de toekomst drastisch verminderen.

 

Magazijnvloer belijning volgens wettelijke eisen

De Arbo-wetgeving stelt dat de directie altijd verantwoordelijk is voor de veiligheid binnen een magazijn. De directie moet leidinggevenden aanwijzen die erop toezien dat de instructies worden gebruikt en dat de verkeersregels worden gehandhaafd m.b.t. de intern transportmiddelen.

Belijning magazijnvloer voor een veilige werkomgeving
Het is niet altijd verplicht voor een bedrijf om een verkeersplan te hebben. Wel moeten werkgevers er volgens de Arbowet alles aan doen om medewerkers en bezoekers een veilige omgeving te bieden. Dit komt er op neer dat er in elk geval verkeersafspraken moeten zijn gemaakt. Deze verkeersafspraken moeten bekend zijn bij alle medewerkers. Een verkeersplan is een handige en algemeen toegepaste manier om aan die regel te voldoen.

Belangrijke items voor een verkeersplan:

– goederenstromen
– bewegingen
– intern transport
– soorten verkeer
– reden voor verkeersstromen
– beschikbare routes
– snelheden
– verkeersregels
– knelpunten

 

Verwijderen van (oude) magazijnvloer belijning
Zoals in elk bedrijf veranderen inzichten en situaties. Wanneer u dan uw vloerbelijning in en om uw magazijn wilt wijzigen, kan het nodig zijn om de (oude) belijning te verwijderen.

 

Wij helpen u graag!

We komen graag bij u langs en kunnen ook de evt. bestaande belijning verwijderen, middels:

Aanstralen; we gaan met een machine over de vloerbelijning en kleine staalkogels schieten de belijning er af. Dit proces gebeurt stof-arm.
Chemisch verwijderen; we brengen een afbijtmiddel op de belijning en door een chemische reactie zal de verf loslaten van de ondergrond.
Waterstralen (enkel voor buiten); we komen langs en zullen d.m.v. waterstralen uw belijning verwijderen. Het water wordt onder zeer hoge druk op de ondergrond gespoten en haalt als het ware een dun laagje van uw ondergrond af.

RapidLine uw partner voor Magazijn Belijning

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?