Safety first

anti-slip-Coating

voor vloeren en trappen

Anti-Slip Coating

Verbeter de veiligheid met anti-slip coatings

Met antislip coatings zorgen wij voor een veiligere (werk)omgeving zonder dat uw productieproces stil komt te liggen.

Ongelukken door uitglijden of vallen kunnen een groot probleem zijn in verschillende omgevingen, van commerciële en industriële omgevingen tot stadscentra en woonwijken. Graag helpen wij u aan een veilige en ongeval vrije omgeving.

 

Belangrijkste voordelen van antislipcoatings:
 

Minder risico op ongevallen:
Het belangrijkste voordeel van antislipcoatings is dat ze het risico op ongevallen door uitglijden en vallen tot een minimum beperken. Deze coatings creëren een gestructureerd oppervlak dat de tractie verbetert, vooral in gebieden die gevoelig zijn voor vocht, morsen of intensief voetverkeer.

Veelzijdigheid:
Antislipcoatings zijn veelzijdig en kunnen op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zoals beton, tegels, hout en nog veel meer. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan omgevingen, van trappen, looppaden, tot keukenvloeren, magazijnen en buitenruimtes.

Duurzaamheid:
Onze coatings zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan en langdurige bescherming te bieden. Ze vormen een duurzame ondergrond die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook het onderliggende vloeroppervlak beschermt tegen slijtage.

Eenvoudig onderhoud:
Antislipcoatings zijn onderhoudsarm en vereisen minimale inspanningen om ze in optimale conditie te houden. Regelmatig schoonmaken is meestal voldoende om ze effectief te houden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke (werk)gebieden en commerciële ruimtes.

Wettelijke veiligheidsnorm:
In veel gevallen is het implementeren van antislipoplossingen niet alleen een kwestie van veiligheid, maar ook een wettelijke vereiste. Het is van cruciaal belang dat je vloeren voldoen aan de veiligheidsnormen, zowel voor werk(gebieden) als voor commerciële en openbare gebouwen.

 

Toepassingen van Antislip Coatings:

Commerciële en industriële omgevingen:
Verbeter de veiligheid op de werkplek door antislipcoatings aan te brengen op drukke plaatsen, laadperrons, magazijnen en productievloeren. Dit is vooral belangrijk voor industrieën waar vaak vloeistoffen worden gemorst of natte omstandigheden voorkomen.

Kleine ruimtes: B
escherm uw medewerkers tegen ongelukken door antislipcoatings aan te brengen op plaatsen die gevoelig zijn voor natte/vette omstandigheden, zoals keukens, ingangen en op- en afstappen.

Buitenoppervlakken:
Zorg voor veiligheid op buitenoppervlakken zoals terrassen, zwembaddekken en opritten door antislipcoatings aan te brengen om ongelukken door regen, sneeuw of andere weersomstandigheden te voorkomen.

 

Investeren in Anti-Slip-Coatings altijd verstandig

Anti-Slip Coating is een proactieve en kosteneffectieve maatregel om een veilige (werk)omgeving te creëren. Door het risico op uitglijden en vallen te minimaliseren, dragen onze coatings bij aan het welzijn van uw werknemers/bezoekers/bewoners en helpen ze bedrijven/gemeenten en instanties te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Wij helpen u graag met een slimme keuze voor een veiligere toekomst.

 

Proefstuk of Demonstratie aanvragen?

Natuurlijk komen wij graag bij u langs om ter plekke de toepasbaarheid van het systeem te demonstreren. Als u dit wenst kunnen wij direct een proefstuk maken, zodat u het resultaat van de behandeling in de praktijk kunt zien en voelen. 

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?