Wat is LED-Projectie?

10-09-2021

Wat is Led Projectie?

Led projectie is de perfecte oplossing voor gebieden met veel verkeer waar traditionele markering op de vloer het niet uithouden.

Led Projectie maakt gebruik van de nieuwste projectietechnologie en toont heldere, levendige virtuele borden die gemakkelijk te lezen zijn. Onze Led projectie is eenvoudig te installeren en vergt minimaal onderhoud.

Als u op zoek bent naar een zinvolle langetermijnoplossing voor visuele communicatie in uw bedrijf welke bijdraagt aan een veilige werkomgeving; wij hebben de oplossing.

 

Oplossing voor extreme slijtage door vorkheftrucks en druk verkeer

Onze Led Projectie vloermarkering zorgt voor onverwoestbare, krachtige verkeersborden op vloeren of andere oppervlakken. Zodat u en uw werknemers heldere visuele aanwijzingen krijgen terwijl de hardware veilig uit de weg is geplaatst. Onze Led Projectie systemen hebben lampen met een lange levensduur en een hoog rendement, en projecteren op afstanden tot 50′ in de meeste lichtomstandigheden.

 

Waarvoor is Led Projectie geschikt?

We kunnen Led Projectie toepassen in omgevingen waar verf lijnen onvoldoende zichtbaar zijn (of blijven) of in omgevingen waar verf lijnen niet aangebracht kunnen worden (koel- en vriesruimtes, vuile vloeren) of simpelweg verf producten te snel slijten.

 

Nabijheidsdetectiesysteem (Smart detectie)

Het Nabijheidsdetectiesysteem maakt gebruik van geavanceerde draadloze Ultra Wide Band (UWB) RF-technologie om de afstand tussen voertuigen en voetgangers of twee voertuigen nauwkeurig te meten om een zeer betrouwbare oplossing voor botsingswaarschuwing te bieden.

Hoorbaar- en/of tril-alarm bij gevaar

Actieve UWB-tags waarschuwen voetgangers met hoorbare en/of trilalarmen. Op het voertuig gemonteerde apparaten bewaken “Gevaar”- en “Hazard”-zones rond bewegende voertuigen. En een vaste versie van het systeem bewaakt gebieden die gevoelig zijn voor ongevallen, zoals drukke gangpaden, kruispunten, dode hoeken enz.

 

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

Heftrucksignalering – zoals blauwe signaleringslamp op de heftruck
Kraangevarenverlichting – voor gebieden onder- en rondom zwaar materieel

 

Uw veiligheid = Onze missie

Bij ongevallen met vorkheftrucks, is in bijna 80% van deze ongevallen een voetganger betrokken. 

Het is onze missie om ongevallen op de werkplek te verminderen die het gevolg zijn van zware machines en werknemers die dicht bij elkaar werken. Naast onze reguliere belijning en bebording hebben wij met Led Protectie en Smart detectie betrouwbare alternatieven om schade en oponthoud te voorkomen.

 

Kunnen wij ook uw Led projectie verzorgen?

Bel ons: +31(0)572-853894
Mail ons: info@rapidline.nl

Meer informatie over onze UV-producten kunt u vinden op deze pagina.

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?