Streepje voor streepje naar veiligheid!

RapidLine uw specialist in WEGMARKERING.

vloerbelijning magazijn distributiecentrum parkeergarage

RapidLine is specialist in het aanbrengen van wegmarkering. We kunnen u voorzien van gedegen advies, om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken. In dit advies geeft RapidLine onder andere aan hoe uw bedrijfshal met behulp van magazijnbelijning zo optimaal, maar ook zo veilig en zo snel mogelijk ingericht kan worden.

Hierbij moet u denken aan:

 • Garagevloeren, Parkeergarages, Bedrijfsvloeren, Magazijnen, Werkplaats, Distributiecentrum en meer.
 • Arbo- en zebrapaden, waardoor mens en machine gescheiden worden
 • Opstelvakken en cijfers om de logistiek in goede banen te begeleiden
 • Figuraties, vanwege de beeldvorming in één oogopslag duidelijk is wie bijvoorbeeld voorrang heeft
 • Een productieomgeving voorzien van “Glow in the Dark” markering, zodat bij calamiteiten de noodbewijzering oplicht en een “lifesaver” wordt voor een snelle en veilige ontruiming van het gebouw.

RapidLine heeft een breed assortiment aan kwalitatief goede belijning-producten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Waardoor de belijning op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau wordt aangebracht.

Mag RapidLine ook voor uw Wegmarkeringen maatwerk aanbieden?

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van UV producten, voor uitleg klik hier.

Terrein wegmarkering

Elk bedrijf of onderneming heeft een terrein waarop diverse bewegingen zijn. Dit kunnen auto’s, vrachtauto’s of heftruck zijn. Maar ook kinderen die op een speelplaats aan het spelen zijn. RapidLine zorgt ervoor dat met de juiste belijning en symbolen, deze bewegingen in goede banen wordt geleid.

Het goed inrichten van een terrein is van groot belang om het gebruik ervan te optimaliseren. Behalve een goed inrichtingsplan, waarbij gekeken wordt naar veiligheid en functie, kijken wij ook naar het onderhoud van de vloermarkeringen. Een investering in kwalitatief hoge producten kan uw onderhoud in de toekomst drastisch verminderen.

Ons maatwerk kan bestaan uit:

 • het scheiden van voetgangers met auto’s middels wandelpaden
 • voorrang voor voetgangers door het gebruik van zebra paden
 • sport en spelbelijning voor bijvoorbeeld een hinkelbaan, voetbalveld
 • symbolen bijvoorbeeld een invalide parkeerplaats
 • reclame om bekendheid te creëren

Verwijderen van (oude) wegmarkering

Zoals in elk bedrijf veranderen inzichten en situaties. Wanneer u dan uw wegmarkeringen in en om uw bedrijfspand wilt wijzigen, kan het nodig zijn om de (oude) w3egmarkering te verwijderen.

Wij kunnen u daarbij helpen.

We komen bij u langs en kunnen de markering verwijderen, middels:

 • Aanstralen; we gaan met een machine over de wegmarkering en kleine staalkogels schieten de belijning er af. Dit proces gebeurt stof-arm.
 • Chemisch verwijderen; we brengen een afbijtmiddel op de wegmarkering aan en door een chemische reactie zal de verf loslaten van de ondergrond.
 • Waterstralen (enkel voor buiten); we komen langs en zullen d.m.v. waterstralen uw belijning schoonmaken en verwijderen. Het water wordt onder zeer hoge druk op de ondergrond gespoten en haalt als het ware een dun laagje van uw ondergrond af.

Wordt RapidLine uw partner voor Wegmarkering?

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?