ENStreepje voor streepje naar veiligheid!

BELIJNING VOOR PARKEERGARAGE & parkeerplaatsEN

Belijning voor Parkeerplaatsen,
Parkings en Parkeergarages

Belijning voor Parkeerplaats, Parking en Parkeergarage

Met wegmarkering/belijning voor parkeervakken/parkings zorgen wij er voor dat iedereen veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of parkeerplaats. Dit doen wij door gebruik te maken van wegmarkering zoals; lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummers en symbolen.

Duidelijke routing en plaatsaanduiding voor parkeergarages en parkeerplaatsen

De parkeervakken welke wij aanleggen kunnen wij omkaderen met lijnen. Ook is het mogelijk het gehele parkeervak te voorzien van kleur of symbolen. Hierdoor vallen deze parkeervakken meer op zoals;

– Parkeerplaatsen voor gehandicapten/minder validen
– Parkeerplaatsen voor elektrische auto’s
– Parkeerplaatsen voor laden en lossen
– Parkeerplaatsen voor taxi’s
– Parkeerplaatsen voor motorfiets
– Locatie aanduiding en meer..

Zoals te zien op de voorbeeld foto’s, rechts weergegeven, zijn de mogelijkheden voor belijning voor parkeergarage / parkings vrijwel onbeperkt.

Breed assortiment Belijning van hoog kwalitatief niveau
Wij bieden een breed assortiment aan kwalitatief goede belijning producten voor uw magazijn. De unieke eigenschappen van onze belijning zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Waardoor de belijning op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau wordt aangebracht.

Verwijderen van (oude) parkeervakken belijning
Zoals in elk bedrijf veranderen inzichten en situaties. Wanneer u dan de belijning in en om uw parkeerplaatsen wilt wijzigen, kan het nodig zijn om de (oude) belijning te verwijderen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

 

Wordt RapidLine uw partner voor Belijning?

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?