Samen op één lijn

Antislip

RapidLine heeft ruime ervaring met het antislip maken van diverse ondergronden. Deden we dit vroeger nog met technieken die bovenlaag van uw vloer beschadigen.  Nu gebruiken we hiervoor verfijnde technieken waarbij de ondergrond nagenoeg onzichtbaar word behandeld. Voor diverse materialen ondergrond, (natuur)stenen, tegels, betonnen, houten, kunststof en linoleum vloeren.

RapidLine wil uw partner zijn in vloerveiligheid. Dat willen wij bereiken door snel, goed en klantgericht te werken. Mede door een gedegen vooronderzoek en gestaafd door meetresultaten.

Aansprakelijk

Eigenaren of beheerders van vloer, trap of andere ondergronden binnen of buiten zijn te allen tijde aansprakelijk voor de veiligheid van de bewoners, bezoekers, passanten, personeel of derden.

Bij ongevallen bestaat de kans dat een slachtoffer gaat claimen. Indien u niet kunt aantonen dat u preventieve maatregelen heeft genomen om uitglijden te voorkomen, bent u als eigenaar of beheerder dus aansprakelijk en verantwoordelijk. Dit kan zeer hoge kosten met zich mee brengen en is tevens geen goede reclame voor uw bedrijf, gebouw, winkelcentrum of faciliteit.

Het plaatsen van een bordje of sticker met daarop de boodschap ‘’Pas op – natte vloer’’ is in veel gevallen niet afdoende om aansprakelijkheid te voorkomen.

Laat u door ons adviseren!

Wij komen graag bij u langs om de toepasbaarheid van ons systeem te demonstreren.

Social media


Rapidline

Dienstverlener voor uw interne en externe logistieke structuur en veiligheid.
RapidLine maakt een visitekaartje
van uw magazijn en bedrijfsterrein.
Dé specialist voor industriële
UV-markering en UV-vloercoating.

Adresgegevens

Overkampsweg 22 8102 PH Raalte
Tel. nr. 0031 (0) 572 853894

www.rapidline.nl
Info@rapidline.nl

UV-belijningen brochure

Anti Slip brochure

EVO Logistiek dienstverlener

Wij zijn ook te vinden op de website van EVO, de logistiek dienstverlener!
EVO, de logistiek dienstverlener
Klik hier voor Magazijnbelijning
Klik hier voor Vloercoating

VCA** gecertificeerd
VCA certificering