Safety first

RapidLine de specialist voor anti-slip-vloeren

Anti Slip Coating voor Vloeren

Uitglijden is al jaren de meeste genoemde oorzaak van bedrijfsongevallen die leidden tot een verzuim van 4 dagen of meer. In bijna 30 procent van de bedrijfsongevallen met langer verzuim ontstond de blessure door uitglijden, struikelen of vallen op de werkplek. Wij bieden hulp met onze antislip-oplossing. Het RapidLine antislip-systeem zorgt voor veiligheid van de woon- en werkomgeving en voor een veilige ondergrond bij natte omstandigheden.

Antislip speciaal voor tegels, natuursteen en beton
De RapidLine antislip-behandeling maakt met behulp van een Redoxreactie-vloeistof onzichtbaar kleine groefjes in de toplaag van een bestaande steenachtige ondergrond. In natte toestand kan het water weg onder de schoenzool of voet waardoor er meer grip ontstaat en men niet meer kan uitglijden. Dit systeem is speciaal voor tegels, natuursteen en beton.

 

Anti slip voor zwembaden, trappen en meer..

Het RapidLine antislip-systeem is onder andere toepasbaar in badkamers, keukens en sanitaire ruimtes, zwembaden, entrees, betongalerijen en trappen, winkelcentra, stations en parkeergarages.

Vraag ons om advies, als u twijfelt of het systeem bij u toepasbaar is. 

 

Anti-slip zorgt voor:
– Veiliger loopomgeving.
– Een stroeve ondergrond
– Betere grip, m.n. bij natte ondergrond
– Minder glijd- en valgevaar

 

Hoe werkt een antislip-behandeling?

▸ Voordat we met de antislip-behandeling beginnen verrichten we een stroefheidmeting.
▸ Vervolgens reinigen wij de vloer zeer grondig. Hierbij gebruiken we professionele reinigingsmiddelen.
▸ Daarna wordt de Redoxreactie-vloeistof aangebracht. Afhankelijk van de soort ondergrond en de te bereiken stroefheid is de inwerktijd 1½ tot 3 uur.
▸ Hierna wordt de vloer nogmaals grondig gereinigd. De vloer is hierna direct te gebruiken.
▸ Tot slot verrichten we weer een stroefheidmeting. De opdrachtgever ontvangt desgewenst een rapportage van de metingen.
▸ Gebruikers ondervinden geen overlast tijdens het aanbrengen van het systeem. De uitvoering geschiedt in onderling overleg en in de regel op korte termijn.

 

Voordelen van Antislip

▸ Binnen en buiten toepasbaar
▸ Nagenoeg onzichtbaar resultaat
▸ Na behandeling direct gebruiksklaar
▸ Minimale overlast bij aanbrengen
▸ Eenvoudig in onderhoud
▸ Lange garantietermijn
▸ Het systeem is niet milieubelastend

 

Antislip stroefheidsmeting
Met de Floor Slide Control 2000 (FSC), kunnen wij ter plekke de stroefheid van een vloer opmeten. Laat uw vloer door ons testen met de FSC2000.

Onderhoud van antislip
Onderhoud met een goed reinigingsmiddel en de juiste methodiek is voldoende om de vloer schoon en stroef te houden.

Lange garantietermijn
Door de combinatie van deze unieke vloeistof en de deskundigheid van de medewerkers kunnen wij een ongebruikelijk lange Garantietermijn geven. Op badkamers in de privé-sfeer 10 jaar en op andere vloeren minimaal 5 jaar

 

Proefstuk of Demonstratie aanvragen?

Natuurlijk komen wij graag bij u langs om ter plekke de toepasbaarheid van het systeem te demonstreren. Als u dit wenst kunnen wij direct een proefstuk maken, zodat u het resultaat van de behandeling in de praktijk kunt zien en voelen. 

Vragen en/of opmerkingen of een offerte aanvragen?